gastouderopvang

SKIK verzorgt gastouderopvang in alle dorpen van de gemeente Tubbergen.
gastouderNaast het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de tussenschoolse opvang heeft SKIK ook een gastouderbureau. Zo kunt u altijd kiezen voor de vorm van opvang die bij u past!

Individuele aandacht en een huiselijk sfeer
Bij gastouderopvang staat de individuele aandacht en de huiselijke sfeer centraal. Er wordt door professionele gastouders bij u of de gastouder thuis opvang geboden. De thuissituatie wordt hiermee optimaal nagebootst. Uiteraard voldoen onze gastouders aan alle gestelde kwaliteitseisen. 
  

Vast of flexibel contract
Ook bij gastouderopvang is het mogelijk om te kiezen voor een vast contract (afname van vaste dagen en/of tijden) en een flexibel contract (met flexibele dagen en tijden).    

Wij gaan graag op zoek naar een gastouder die bij u past
SKIK bemiddelt tussen ouders en gastouders door goed naar de wensen en de mogelijkheden van zowel de ouders als de gastouders te kijken.
 Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u zelf al een prima oppas gevonden heeft zoals, opa, oma, buurvrouw of kennis. In dat geval kunnen wij helpen om deze al bestaande opvangsituatie te formaliseren, zodat u als de ouders in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag. Hiermee krijgt de oppas een leuke verdienste en zijn de netto kosten voor u gering.

Hebt u nog geen gastouder gevonden, dan gaan we graag voor u op zoek!
 We stellen een of enkele gastouders aan u voor, waarmee u kennis gaat maken. Mocht er een wederzijdse klik zijn, dan gaan we hiermee verder. Mocht er geen klik zijn, dan gaan we verder op zoek voor u. Belangrijk is dat u als ouder uitgaat van uw gevoel en goed bekijkt of u de gastouder zelf geschikt vindt om een prettige opvang omgeving te kunnen bieden aan uw kind(eren).

Indien u op zoek bent naar een gastouder voor de opvang van uw kind(eren) of bent u iemand die graag op de kinderen van een ander zou willen passen, dan horen wij dat graag. U kunt in dat geval contact opnemen met SKIK Gastouderbureau en vragen naar Sandy Ardesch. 

Telefoon: 06 33677469
E-mail:  s.ardesch@4kids.nl