PeuterPlus de Wiekslag
Voor wie
De PeuterPlus groep is voor kinderen vanaf 3 jaar die extra voorbereiding en gewenning krijgen in de Basisschool de Wiekslag en de Marke. Het is geen groep voor de slimste peuters of de hoogbegaafde kinderen. De groep staat open voor iedereen.
Voor kinderen is het een enorme voorsprong  wanneer zij al kennismaken met de basisschool omgeving. Ze weten dan al waar de jassen moeten hangen, waar de groep is en waar en hoe het buitenspelen gaat. We mogen met deze groep namelijk af en toe meedraaien in de groepen 0/1.
 
Welk aanbod
In de peuterplus groep werken we met het thema: Bijna 4! Dit thema komt in de peuterspeelzaal niet op deze manier aan bod omdat daar veel 2 jarigen zijn die nog juist niet met dit thema in aanraking moeten komen ( het gaat dan nl wel erg lang duren als je nog maar 2 bent 😉 ).
Bij dit thema hoort ook het op een net andere manier bespreken van een boekje, de kalender komt er bij, het weer en ook specifieke materialen.
 
Welke leidster
Astrid Vrerink is de vaste leidster van de Plus groep. Astrid heeft de cursus Uk en Puk gedaan en is heel erg bekend op de basisschool.
 
Welke dagen 
We zijn nu elke maandag geopend van 8.45 -11.45 uur.
 
Aanmelden
Dat kan  bij de leidsters van de peuterspeelzaal of bij Petra Plegt (petra@kinderopvangtubbergen.nl), gewoon bellen kan ook nog! 0546 623244
 
Eerst meekijken? 
Dat kan ook, dan heb je ook een goed beeld bij wat er gebeurt en hoe gezellig het is! Geef de leidsters van de groep even aan welke maandagmorgen je gaat kijken, dan is Astrid van tevoren op de hoogte van jullie komst.