Peuterspeelzalen gemeente Tubbergen

 Peuterspeelzalen SKIK
Elke dag staan de deuren van de peuterspeelzalen van SKIK in Vasse, Tubbergen, Geesteren en Langeveen voor de peuters open. Kinderen vanaf 2 jaar tot de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom! Bij de  peuterspeelzalen werken we met het  programma van Uk en Puk. Dit sluit leuk aan bij de basisschoolprogramma’s. Het belangrijkste is toch altijd het ‘samen spelen – samen leren’.  Kinderen leren door samen te spelen het delen met elkaar, rekening houden met elkaar en op de beurt wachten. Ondertussen is het ook nog eens  reuze gezellig!

 Tijden
De peuterspeelzalen zijn in alle dorpen  geopend van 8.30 uur tot 11.45 uur. Verlenging ’s morgens vroeg of ’s middags is altijd mogelijk, overleg met de leidsters wat uw wensen zijn. Op die manier kunnen ouders  peuterspeelzaalwerk combineren met de reguliere peuteropvang. 

Peutergym
Voor alle peuters vanaf 2 jaar geldt dat ze op alle lokaties een vast uurtje peutergym hebben. Ouders kunnen hun peuter dan brengen maar ook gastouders of oppasopa’s en -oma’s zijn van harte welkom met hun kleinkinderen. Het is een leuke ontmoetingsplek waarbij de peuters lekker bewegen en weer samen sport en spel ontdekken. Vraag naar de dag en tijdstip in uw dorp, u bent dan van harte welkom met uw peuter.

Aanmelden en kosten
Ouders die hun kind willen aanmelden voor peuterspeelzaal, peuteropvang of voor de peutergym kunnen dat doen via 0546 623244 of info@kinderopvangtubbergen.nl . Vermeld daarbij om welke lokatie het gaat. De kosten van peuterspeelzaalwerk en peuteropvang komen voor kinderopvangtoeslag in aanmerking.  Werkt één van beide niet?  Dan komt u in aanmerking voor het subsidietarief van de gemeente Tubbergen!